6e Playmobil weekend Mol

Na een jaar afwezigheid omwille van de gekende reden pikken we volgend jaar, in 2022, in navolging van het Playmobil Weekend Roeselare de draad terug op met het jaarlijkse Playmobil Weekend Mol waar we al aan de 6e editie toe zijn!

Iedereen welkom!

05/03/2022 - 10:00 AM 05/03/2022 - 6:00 PM
Mol
Op zaterdag 5 en zondag 6 maart 2022 vindt voor de 6e keer het Playmobil® Weekend plaats in Mol.

Tijdens deze twee dagen stellen meer dan 15 verschillende dioramabouwers uit binnen- en buitenland er hun creaties tentoon en er is ook de mogelijkheid om tweedehands Playmobil® te kopen bij de verschillende verkopers aanwezig op de beurs.

Via TV zijn we ondertussen vertrouwd met “LEGO® Masters’, maar bij een breed publiek is het nog niet zo bekend dat velen ook heel creatief bezig zijn met dat andere grote klassieke speelgoed: Playmobil® Met het Playmobil® Weekend wensen we iedereen uit te nodigen om deze wondere wereld te komen ontdekken.

Of je liefhebber bent, ouder, grootouder, met of zonder kinderen, iedereen is van harte welkom tijdens dit weekend en ieder zal er zijn of haar gading ongetwijfeld kunnen vinden. De verschillende diorama’s (opstellingen) zullen ongetwijfeld nostalgische herinneringen oproepen, net zoals de kinderen hun ogen zullen uitkijken en wegdromen van fantasievolle speelwerelden. Want daarin schuilt al bijna 50 jaar lang de kracht van dit speelgoed met zijn ontelbare accessoires. Het stimuleren van de meest gekke fantasieën waarbij ridders geheel onverwacht tegenover dino’s komen te staan of waarbij het perfect mogelijk is om een horde cowboys op kamelen doorheen een stad van Victoriaanse herenhuizen te zien stuiven.

Alles kan en mag!

 
  • Meer dan 15 diorama’s
  • Meer dan 20 verkopers uit binnen- en buitenland
  • Kinderanimatie met de gekende speelwerelden van Playmobil®
  • Tombola
Een ideale uitstap voor groot en klein, jong en oud!
Iedereen van harte welkom!

 

Volg ons op Facebook voor meer info !

 
https://www.facebook.com/ConnectToSmileVzw
 
https://www.facebook.com/events/414172840456471
 

Sfeerfoto’s van vorige edities:

 

Playmobil Weekend Mol 2020

 

De beurs zal plaatsvinden volgens de op dat moment geldende Corona maatregelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *