Lidmaatschap verlengen

Het einde van 2021 nadert weer met rasse schreden, dus wordt het tijd voor ons om volop te beginnen kijken naar het nieuwe jaar. Dit gaat natuurlijk gepaard met het (hopelijk) verlengen van jullie lidmaatschap 🙂

We zitten nog steeds in rare tijden, maar desondanks blijven we “positieftoekomstgericht!

Met alvast terug een beursweekend in Mol en wie weet wat er nog meer ons pad zal kruisen. Wij hebben er alvast zin in en we hopen natuurlijk van jullie hetzelfde! We hebben ondertussen een hele lijst aanvragen gekregen van dioramabouwers en verkopers, hierover binnenkort meer.

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, werden er dit jaar automatische mails verstuurd naar de bestaande leden met de vraag om via de website/online module het lidmaatschap te verlengen. Voor zij die de mail gemist hebben, check ook even je spambox. Mocht je de mail gewist hebben, ook hier geen probleem want het systeem zal automatisch nog een aantal herinneringen sturen.

We merkten dat een heel aantal leden op deze manier hun lidmaatschap voor het komende jaar herbevestigden en dat stemt ons natuurlijk zeer tevreden en tegelijkertijd hoopvol!

Natuurlijk blijf je ook in de mogelijkheid om op de beurs te betalen, hetzij cash, hetzij via Bancontact/Payconiq (ook hier gaan we “mee met onze tijd” :), maar uiteraard is het voor ons handig om zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen. Op die manier kan er meer tijd en energie in andere zaken worden gestoken 🙂

Mochten jullie nog vragen of bemerkingen hebben, aarzel niet en laat ze ons weten via !

Dit geldt ook voor bekommernissen over de online module of indien je hierbij ondersteuning nodig hebt.

Jullie feedback is vanzelfsprekend heel belangrijk want zonder leden is er geen vereniging!

De website zal verder uitgebouwd worden en we werken ook volop aan een ledengedeelte, ook de evenementen worden via de vernieuwde website online geplaatst met al dan niet mogelijkheid om online te registreren, foto albums enzovoort.

Jullie ideeën zijn welkom, er zijn al enkele interessante voorstellen gedaan door enkelen onder jullie, dus laat van jullie horen en dan toetsen we de ideeën af op hun haalbaarheid.

Ook iedereen die toevallig op de website terecht is gekomen en interesse heeft om lid te worden, kan terecht op de pagina om Lid worden en zich zo bij onze vereniging aan te sluiten!

Tot slot wensen we jullie allen alvast te bedanken voor het vertrouwen!

Hou het veilig, blijf gezond en tot binnenkort!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *