Startpagina / Accueil

frankrijk

“Connect To Smile”

is een vereniging voor PLAYMOBIL® liefhebbers, bouwers en verzamelaars. Een club voor mensen met een passie voor PLAYMOBIL®, maar volledig onafhankelijk van de PLAYMOBIL® Groep.

We bedanken jullie graag voor het bezoek

                                                           “Connect To Smile”

 est une association pour les amateurs, les constructeurs (de dioramas) et les         collectionneurs de Playmobil®. Un club pour les personnes passionnées pour les Playmobil®, mais complètement indépendant du Groupe Playmobil®.

                                   Nous vous remercions de votre visite.

Bruno, Dirk, Koen, Roeland en Thomas

facebooklogo

Met dank aan onze partners.

adaptive-image_1-620-295_fit_16842000px-Playmobil_logoEF_logo groen

vandeneynde

logo

copymatic

Claudia

COPCOBLAUWGEEL-HR-300x125

Maarten 2logo_dirkdegroofimage001                                lucascreativ

 

saurbier-rs

VDB.jpgelectro-goossens

philipaerts vanthienen

 

9 thoughts on “Startpagina / Accueil

 1. Van Afrika tot in Amerika, van op de Himalaya tot in de woestijn ….

  Dit zou je spontaan beginnen zingen na een bezoekje aan het Internationaal Playmobil® feest in Balen, georganiseerd door Connect to smile ten voordele van Nema vzw!

  Taferelen uit zowat de hele wereld, van Afrika tot in Amerika en andere continenten en landen daarbuiten werden hier tentoongesteld door middel van duizenden, miljoenen Playmobil-figuurtjes en -onderdelen.
  Ook geschiedkundige onderwerpen of tot-de-verbeelding-sprekende thema’s werden uitgebeeld.
  Een kleine greep uit het grote gamma in willekeurige volgorde: dinosaurussen, de Ronde van Frankrijk, ridders en veldslagen, Belle en het Beest, de Kleine Zeemeermin, de piramiden in Egypte, WOI ( of was het WOII???) , de “Blauwbloezen” ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog, het leven in de stad of op het platteland, vertier en vermaak in de vorm van kermissen of circussen, treinen, oldtimers …. je kon het zo gek niet bedenken.

  Het leek wel of Sinterklaas en de Kerstman dit jaar wel heel vroeg hun geschenkjes hadden afgeleverd, maar niets was minder waar want al deze pronkstukken waren het werk van echte verzamelaars en fanaten.
  Het was mooi om te zien, voor klein en groot, voor jong en minder-jong.
  Bedankt Connnect to Smile-mensen voor jullie steun aan Nema.
  Gina

 2. Vorig jaar was ik met mijn dochtertje van 7 in Balen en ze sprak er het hele jaar door over. We wilden dit jaar ook gaan, maar omdat ik dacht dat het ongeveer in dezelfde periode zou doorgaan, ben ik nu maar pas gaan kijken. Ik zag, tot onze grote teleurstelling, dat het al voorbij was. Kunnen jullie ons zeggen wanneer de eerst volgende Playmobil beurs is? Zodat we het deze keer niet meer missen?
  Alvast bedankt!
  Veronique

 3. Goede nacht: Ik ben op zoek naar een verkoper die bij jouw vereniging hoort. Het was in april 2018 in Tarrega (Spanje). Ik weet haar naam niet meer, maar het was een huwelijk en haar dochter … Bedankt Ismael

  1. Hallo Ismael,

   Waarschijnlijk staan ze dit jaar opnieuw daar? Anders bij ons in Mol staan ze zeker. Ik wee tniet juist naar wie je op zoek bent?

   Grts

 4. Beste,

  Ik ben op de zolde een diorama aan het maken. Ik zoek houdertjes voor de poppetjes rechtop te laten staan. Ik weet echter niet hoe men dit noemt en waar men dit koopt. Zou u mij kunnen helpen.

  Mvg,
  Braeckmans Jeroen

  1. Hoy Jeroen,

   Het onderdeel noemt vloerplaatje.
   Het onderdeel nummer moet ik even opzoeken.

   Ik kom er wel op terug.

   Mvg.

   Dirk

 5. Zijn er stickers om poppetjes te beplakken.
  Zo ja hoe kom je hieraan?

  Ook voor bv een vakwerkhuis.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *